Endermologie

Prijzen

  • Een losse beurt duurt 45 minuten en kost 55 €.
    +5 € extra voor bovenarmen
  • Een 10 beurtenkaart komt op 500 €.
    + 20 % korting op de setprijs Cellulite.
  • Pakje van 30 € is verplicht.
  • Beurten blijven 12 maand geldig vanaf de eerste ingebruikname.
    Bij annuleren op de dag zelf wordt de beurt in rekening gebracht.

Oogpunt bindweefsel

De opbouw van het vrouwelijke bindweefsel bemoeilijkt de opslag van stofwisselingsproducten uit de cellen via het lymfesysteem. Net als de aders reageren ook de lymfekanalen op de door de beweging van de spieren onstane druk. Een intact bindweefsel garandeert dat de spieren steeds met de juiste kracht tegen de lymfevaten drukken. Bij verslapping van het bindweefsel ontbreekt de zogenaamde spierpomp van de natuurlijke tegendruk. De door voedingsstofverbranding ontstane afvalstoffen verblijven in de cellen en veroorzaken de voor cellulite kenmerkende putten aan het huidoppervlak.

Het stop-cellulite-effect door BODY LINE THERMAL.
De effectiviteit van de 2-fasen principes heeft zich bij tests gedurende verschillende weken blijvend bevestigd : 85% van de gebruiksters geeft aan dat de cellulite zichtbaar is verminderd. 80% wil de stop-cellulite-producten wegens hun werkzaamheid en het aangename gebruik voortaan gebruiken.
Getest door 20 vrouwen in opdracht van het onafhankelijk testinstituut Derma Consult Concept

Wat is endermologie ?

Endermologie is een natuurlijke, niet operatieve, methode. Het neemt de weefselbarrieres, die ten grondslag liggen aan cellulite en vetophopingen, weg.

Huid en onderhuid krijgen weer een gezonde structuur, gaan er beter uitzien en voelen zachter aan. De circulatie wordt hersteld, waardoor een verbetering in de voedingstoestand plaatsvindt van de huid en onderhuidse structuren.

Hierdoor kunnen ook andere klachten verdwijnen, zoals obstipatie, vermoeide benen en opgezette voeten.

Tevens is deze behandeling inzetbaar bij diverse medische aandoeningen zoals, littekens na brandwonden en operaties, pijnklachten aan spieren en gewrichten en stoornissen in doorstroming van bloed en lymphe.


Hoe werkt endermologie?


De behandeling wordt uitgevoerd met een aan een slang vastzittende behandelkop die twee mechanisch roterende rollers bevat. Via de slang wordt lucht aangezogen net als bij een stofzuiger.

Het principe van deze intensieve behandelmethode berust op het tegelijkertijd aanzuigen van en rollen over de huid, waarbij voor ieder huidtype of andere indicatie een speciaal programma wordt ingesteld.

Deze behandeling is niet chirurgisch , volkomen ongevaarlijk en praktisch voor iedereen. (bij bepaald medicijngebruik wordt niet behandeld).

Deze manier van masseren zorgt voor een intensieve doorbloeding van de huid en de onderliggende bindweefsels.

De bloed- en lymfecirculatie worden extra gestimuleerd, zodat toevoer van zuurstof en afvoer van afvalstoffen sneller gerealiseerd kunnen worden . Ook de vorming van elastinevezels en collageenvezels wordt hierdoor verhoogd met als gevolg een huid die soepeler, steviger, gladder …en gezonder wordt !

Ligging

Westlaan 486 - 8800 Roeselare

Alle behandelingen en verzorgingen : enkel op afspraak

Rekeningr : BE 52 0682 3020 8309

Openingsuren

Open op maandag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag
Dinsdag en woensdag gesloten.

Baborshop

Baborshop : open van 14 u tem 18
Afhalen cadeaubons en info : tss 14 u en 18 u

Privacy